‘’Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’’
23 Ekim 2024 | 17:30

Ankara Vali Yardımcısı Metin Selçuk yönetiminde, sekreteryası İl Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen 2024 yılının dördüncü ‘’Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’’ Gazi Üniversitesinde gerçekleşti.

Toplantıda İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, kurul üyesi kurumların bağımlılıkla mücadele konusunda yürüttüğü çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Ayrıca, Gazi Üniversitesi, Lokman Hekim Üniversitesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı temsilcileri kurumlarında yürüttükleri bağımlılıkla mücadele çalışmalarını ve çözüm önerilerini yaptıkları sunum ve değerlendirmelerle ele aldılar.

Toplantı, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ve alınan kararların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Toplantıya; ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, üniversitelerimizin rektör ve rektör yardımcıları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılım sağladı.

-1 -1