Hemşirelik Fakültesi “2024-2025 Akademik Yılı Açılışı ve Genel Kurulu” Gerçekleştirildi
25 Ekim 2024 | 14:01

Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi tarafından düzenlenen “2024-2025 Akademik Yılı Açılışı ve Genel Kurulu”, Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal başkanlığında gerçekleştirildi.

Hemşirelik Fakültesi Konferans Salonunda yapılan programa Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Selami Candan, Dr. Ahmet Bilal Dostbil, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Naime Altay, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Canbolat, Genel Sekreter Mustafa Afşar, Fakülte Sekreteri Ali Tümer, dekanlar, akademik ve idari personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program fakülteyi tanıtan sinevizyon ile devam etti. Programın açış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal sözlerine, TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısında şehit düşenlere rahmet yaralılara da acil şifalar dileyerek başladı.

Hemşirelik Fakültesinin çok genç bir fakülte olduğunun altını çizen Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, “Bizler yönetim olarak, göreve geldiğimiz andan itibaren, öğretim üye ve elemanlarımıza her konuda destek olmayı ve bu desteğin görev süremiz içerisinde artarak devam etmesini planlıyoruz. Ben bugün Fakültemize emek veren tüm öğretim üyelerimize ve elemanlarımıza teşekkür ediyor, akademik hayatınızdaki başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Açışta söz alan Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya ise, fakültenin tarihçesi hakkında bilgi verdi. Konuşmasında Fakültede yapılan akademik ve bilimsel çalışmalara da dikkat çeken Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, verdiği destekler dolayısıyla Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal ve Üniversitemiz üst yönetimine teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

Açış konuşmaları sonrasında Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Ayaz Alkaya, genel kurul sunumunu yaptı. Sunumun ardından “Akademik Başarı Gösteren Öğretim Üye ve Elemanları Ödül Töreni” gerçekleştirildi. Akademik genel kurul toplantısı, iyi niyet temennilerinin ardından çekilen toplu fotoğraflarla sona erdi.

-1 -1 -1 -1 -1
background image