Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, 259’uncu Üniversitelerarası Kurul Toplantısına Katıldı
10 Temmuz 2024 | 12:00

259’uncu Üniversitelerarası Kurul Toplantısı, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’ın başkanlığında Yükseköğretim Kurulunda gerçekleştirildi. Toplantıda, 'Yükseköğretimde Uluslararasılaşma Strateji Belgesi' ve '2030’a Doğru Türk Yükseköğretim Vizyonuna Dair Üniversitelerle Bölgesel Toplantılar' konuları ele alındı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar’ın açılış konuşmasının ardından, Yükseköğretim Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Prof. Dr. Erol Arcaklıoğlu sunumlarını yaptı. 259. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar ve Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Veysel Eren katılımcı rektörlerin görüş ve değerlendirmelerini aldı.

-1 -1